Karriärens början, slut och allt däremellan | Magasinet Bandyportföljen

Att vi ville ha honom på omslaget till vårt nästa nummer stod klart i samma stund som han stod på innerplan efter bandyfinalen och skrek ut sin glädje. Vilken comeback! Vilken saga! Denna historia måste berättas. Den om Magnus Muhrén. Vi åkte till Lidköping med ambitionen att snacka både bandy- och golfkarriär men det slutade med ett långt snack på en uteservering i Uppsala. Bandyportföljen har träffat en av svensk bandys största.

Bandygolfen i Lidköping lockade många ur den svenska bandygräddan. Magnus Muhrén, med 0,3 i handikapp, gick 18 hål tillsammans med Petter Björling från Villa Lidköping och ett gäng glada Villa-sponsorer. Stämningen var hög och efter en lång dag på golfbanan med Magnus så insåg vi att det inte fanns vare sig tid eller kraft att sätta oss ner för en intervju. Dessutom hade ölen öppnats redan på banan.
– Det var tur att vi inte gjorde någon intervju där och då, säger Magnus, utan någon glimt i ögat, när vi ses några veckor senare i Uppsala.

Istället hamnar vi alltså på det gamla stationshuset i lärdsomsstaden, det som numera är restaurang och café, ägt av den gamle Siriuslegendaren Lasse Svensson.

LÄS VIDARE HÄR (BANDYPORTFOLJEN.SE)

Annonser
%d bloggare gillar detta: