Hannah kom aldrig hem från Thailand (Hallands Nyheter)

I år skulle Hannah Perttu ha fyllt 21 år. Men så blev det inte – tidigt på morgonen den 5 april slutade hennes hjärta att slå på ett sjukhus i Bangkok. Här berättar hennes pappa Stig, lillasyster Maja, farmor Inger och nära vännen Miriam om det som hände. Om allt Hannah var, och allt hon borde ha fått bli.

De berättar också om Hannahs minnesfond, där det i dag finns 70 000 kronor, och om det födelsedagstal hon skrev till sin älskade syster, som blev klart tre dagar innan sjukdomen slog till.

”I dag tog min älskade Hannah sitt sista andetag. I stället är hon nu en ängel på en finare plats, där jag hoppas hon kan finna frid. Du finns med mig i den största platsen i mitt hjärta – för resten av mitt liv.” (Texten som Maja la ut på Facebook 5 april)

Det var i Vietnam de första tecknen kom. Hannah och Miriam hade rest runt i Asien sedan i december, och allt var toppen. Förutom en sak: av någon oförklarlig anledning kunde inte Hannah sova på nätterna. I början av mars sammanstrålade de med sin kompis Adam i Kambodja, och började jobba på en bar vid kusten, i Sihanoukville.

LÄS VIDARE HÄR (HN.SE)

%d bloggare gillar detta: