”Det händer definitivt att jag dricker för mycket” (Café)

Det är alltid speciellt att vara i Hollywood under Oscarshelgen. Guldgubbefeber råder. I högre utsträckning än vanligt sitter jetset- och headsetmänniskor i hotellbarer och sätter stolthet i att högljutt referera till kändisar med enbart förnamn. Tv-kanalerna visar paneler som gravallvarligt tippar alla vinnare inför söndagens showdown. Tonlägen: uppjagade.

Eftersom världens samlade TMZ-reserv befinner sig i en och samma stadsdel arrangeras också traditionsenligt en hel del pressevent. Till exempel det inför Legenden om Tarzan (13 juli) på Four Seasons Beverly Hills. Med Alexander Skarsgård som eventets själva nav.

Den svenske skådespelaren, iklädd jeans och svart skjorta, kommer precis från en lunch med Alicia Vikander (som är två dagar från att vinna sin första Oscar). Numera är han dock bara turist i Los Angeles. För två år sedan flyttade han till New York.

– Det har varit intensivt de sista veckorna. Jag var här, sedan åkte jag till New York, sedan till Berlin och filmfestivalen, sedan tillbaka till New York, sedan till Istanbul för en annan filmfestival – och sedan kom jag hit för typ två dagar sedan och har börjat filma här nu. Jag är lite mör, men mår bra. Just nu filmar jag en miniserie för HBO som heter Big little lies.

LÄS VIDARE HÄR (CAFE.SE)

Annonser
%d bloggare gillar detta: