Här är Donald Trumps väljare | Café

Roger Stones solbrända rygg täcks av en halvmeter stor tatuering som föreställer Richard Nixons ansikte. Under Nixons tid i Vita huset var Stone en av presidentens närmaste vapendragare. Men om Roger Stone har en soulmate i livet så är det inte Nixon, utan Donald Trump.

Han ville nog egentligen ställa upp redan då, men det fanns inte tillräckligt mycket motstånd mot etablissemanget den gången

Stone och Trump är två vita farbröder som rör sig genom livet med en rappares självförtroende. De pratar likadant. Lite släpigt nonchalant, med en accent som bär spår av villaförorterna i New Yorks utkanter. De har samma kroppsspråk och samma värderingar. Samma svaghet för extravagant lyx och glänsande pompösa symboler för pengar. De är två män som kan tjäna hur mycket som helst, men som ändå verkar vakna upp varje morgon med ett brinnande förakt mot den verkliga eliten i samhället.

Den här eftermiddagen har Roger Stone på sig en kostym i italienskt linne. Skräddarsydd på Upper East Side i New York. Illröda strumpor sticker fram i skarven mellan byxorna och hans svarta skinnloafers. Strumporna matchas av ett Trump-armband i rött med texten Make America great again.

Vi sitter i hans ödmjuka kontor i Fort Lauderdale, en timme norr om Miami. Det är en diskret kontorslokal i ett slående oglamoröst område.

LÄS VIDARE HÄR (CAFE.SE)

%d bloggare gillar detta: