Muslimsk majoritet | Dagens Nyheter

I sitt privata gym hemma i villakällaren har Chelsea Roan, personlig tränare, hängt upp en amerikansk flagga. På väggen finns även en bild av en enorm gris som klättrat upp på ryggen på en skäggig muslimsk man och har sex med honom.
– Ingen av mina kunder har klagat på bilden. I så fall kan de hitta en annan personlig tränare, säger Chelsea Roan och skrattar med vita tänder.

De föredrar att säga att de är ”vita nationalister”

30-årige Chelsea Roan och hennes 35-årige man Jon Roan bor ett par kilometer från moskén i Gillette. Ändå sedan familjen Khan invigde den för ett drygt år sedan har de deltagit i protesterna mot moskén.

”Min man och jag slängde en bunt råa baconskivor på den häromdagen. Hoppas de inte har något emot vår nya hobby!” skrev Chelsea Roan i ett inlägg i Facebookgruppen ”Stop Islam in Gillette”.

En annan antimuslimsk aktivist från Gillette skrev i Facebookgruppen att han just monterat på ett nytt kraftigt stålgaller längst fram på sin stora bil. Han funderade kring vad som skulle kunna hända om han mötte någon av Gillettes muslimer: ”Hoppas att mina bromsar inte plötsligt slutar att fungera om jag ser någon av dem framför mig”.

LÄS VIDARE HÄR (DN.SE)

%d bloggare gillar detta: