”Vi bröder hade kunnat slåss om den här rollen” | Café

När bilden publicerades på Entertainment Weeklys webbplats började Bill Skarsgård undra vad han egentligen hade gett sig in på. Han hade fortfarande inte spelat in sin första scen till filmatiseringen av Stephen Kings klassiska skräckroman Det, utan hade bara fotograferats efter en sminkning. Han var inte förberedd på den här responsen. I anslutning till artikeln fylldes det på med mer och mer kommenterarer från läsare. Och känslorna var oväntat starka.

– Det blev jättekonstigt. Jag aldrig gjort något där det funnits sånt intresse på förhand och då hade jag inte ens gjort mitt arbete än, säger han.

Sedan beställer han en wallenbergare. Platsen är anrika restaurang Prinsen i centrala Stockholm och Bill Skarsgårds semester har börjat, även om han klämt in någon intervju här och där (om inte annat får han äta på bra krogar). Det är lite lustigt hur olika de skådespelande bröderna Skarsgård är rent utseendemässigt. Alexander, Gustaf och Bill har fått så olika fysiska dispositioner att familjeharmonin torde vara intakt, även om det då och då – särskilt när han ler – går att se gemensamma drag med hans äldsta storebror. Och bröderna kan förstås vara ett stöd när det blir hysteri kring en bild av ens rollfigur.

LÄS VIDARE HÄR (CAFE.SE)

Annonser
%d bloggare gillar detta: